- NAUJIENOS -

VASAROS NAUJIENOS

PROSCIUTO CON RICOTTA

Naujiena, įkvėpta Neapolio. Ant mūsų plono ir traškaus pado puikuojasi aukščiausios rūšies virtas kumpis, Ventricina saliamis, švieži Mozzarella ir Ricotta sūriai, pomidorai. Visą gėrį gardiname tyru alyvuogių aliejumi ir baziliku.

Kaina 9,50 Eur (35 cm Ø)

RUSTICA PICCANTE

Šviežias Mozzarella sūris, virtas jautienos faršas, mėlynieji svogūnai, marinuotosios aitriosios raudonos paprikos.

Kaina 9,00 Eur (35 cm Ø)

TARTIUFO PICA

Tiems, kas tikrai nori palepinti save ilgai nepamirštamu, itin gurmanišku skoniu, nes šioje picoje karaliauja šviežia Mozzarella ir minkštasis sūris su trumais, pjaustytų juodųjų trumų padažas su tyru alyvuogių aliejumi. Na, o paskutinius skonio akcentus sudeda brandintas avies sūris - taip pat su juodaisiais trumais.

Kaina 11,00 Eur (35 cm Ø)

LAZANIJA

Dažniausiai tik savaitės darbo dienomis šefas Tomas kepa klasikinę lazaniję su jautiena, trintais pomidorais, daržovėmis. naminiu Bešamelio padažu bei kalnu šviežio Mozzarella sūrio. Patiekiama su gražgarstėmis, šlakeliu tyro alyvuogių aliejaus ir Parmezano sūriu.

Kaina 6,50 Eur (klauskite, ar turime)

PICA CON SALMON

Su šviežiu Mozzarella sūriu, lašiša, gardinta mūsų ypatingaisiais prieskoniais ir žolelėmis, mėlynaisiais svogūnais, kaparėliais, šviežiais krapais ir svogūnų laiškais.

Kaina 9,50 Eur (35 cm Ø)

PICA PRIMAVERA

Pica PRIMAVERA džiugina savo pavasarinėmis spalvomis ir skoniu. Pačių gamintas pomidorų padažas, šviežias Mozzarella sūris puikiai dera su kumpiu, pikantišku saliamiu, kiaušiniu. O pagrindinį skonio akcentą, neabejotinai, suteikia švieži svogūnų laiškai ir šlakelis tyro alyvuogių aliejaus.  

Kaina 9,50 Eur (35 cm Ø)